Logo 112Rotterdam

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 04 mei 2022, 12:17

Woning beschoten in Vlaardingen, drie mannen en een vrouw aangehouden in Hoogvliet

Laatst bijgewerkt: woensdag 4 mei 2022 om 17:21 uur

VLAARDINGEN – Een woning in Vlaardingen werd woensdagochtend rond 11.00 uur beschoten. Een opsporingsonderzoek dat direct startte heeft geleid tot de aanhouding van vier verdachten.

Rond 11.00 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij. Ter plaatse bleek dat een woning aan de 2e van Leyden Gaelstraat was beschoten. Er raakte niemand gewond. De politie startte direct na de 112melding een onderzoek en kwam zo uit bij vier verdachten in Hoogvliet. Zij zijn aangehouden en zitten vast.

Vuurwapen
Drie mannen van 19, 22, 24 jaar uit Rotterdam en een 19-jarige vrouw uit Rotterdam zijn in Hoogvliet aangehouden. De politie heeft de woning van een van de verdachten doorzocht. Daarbij werd een vuurwapen aangetroffen. Of dat wapen ook gebruikt is bij het schietincident vanochtend moet nog worden onderzocht.

Rollen
De politie onderzoekt de toedracht van het incident en wat de rol van de aangehouden verdachten daarbij is geweest.

Getuigen die iets gezien of gehoord hebben of beschikken over camerabeelden uit de omgeving van het incident kunnen zich melden bij het onderzoeksteam. Dat kan door te bellen met 0900-8844.

112 Vlaardingen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vlaardingen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vlaardingen. Alle 112 alarmeringen uit Vlaardingen kan je live volgen via 112 meldingen Vlaardingen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.