Politie
Redactie overig 0 reactie(s) za 18 februari 2023, 16:37

Wie weet er meer over twee explosies in Rotterdam?

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over twee explosies die hebben plaatsgevonden in de nacht van vrijdag 17 februari op zaterdag 18 februari. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond. De politie is op zoek naar de verdachten.

Rond middernacht werden buurtbewoners aan de Brabantsestraat opgeschrikt door een harde knal. Toen agenten op locatie kwamen, zagen ze dat er een raam was gesneuveld. Ook op de Asserweg in Rotterdam was er rond twee uur in de nacht een harde knal te horen. Bij een portiek lagen alle ruiten eruit. Bij beide incidenten raakten er geen slachtoffers gewond. Er wordt onderzocht of er een verband is tussen de explosies.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer over (een van) de explosies. Op dit moment wordt er buurtonderzoek gedaan en worden er camerabeelden uitgekeken. Heeft u iets gezien of andere informatie dat het onderzoek verder helpt? Geef het dan door via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.