Redactie overig 0 reactie(s) ma 18 oktober 2021, 16:23

Vrouw (28) ernstig gewond op de Schieweg, politie zoekt getuigen

Laatste update: 18 okt 2021 16:23 uur

ROTTERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.30 uur, raakte een 28-jarige Poolse vrouw door nog onbekende oorzaak ernstig gewond op de Schieweg. Zij moest worden gereanimeerd en is in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. Om te achterhalen wat er precies gebeurd is, zoekt het onderzoeksteam getuigen en camerabeelden.

Wat vast staat is dat de vrouw even daarvoor uit een taxi was gekomen. Zij is toen mogelijk op een groepje van drie mannen afgerend en daarna weer teruggekomen bij de taxi, die weer wilde wegrijden. De chauffeur verklaart dat hij toen de vrouw gewond op de grond zag liggen en de hulpdiensten belde. De 29-jarige Rotterdammer is aangehouden, zijn betrokkenheid bij de verwondingen wordt onderzocht.

De politie startte direct een onderzoek, onderzocht of er mogelijk adressen met cameradeurbellen rond de plek van het incident waren en ging op zoek naar getuigen. Dat leverde tot op heden niet de benodigde informatie op.

Graag komen de rechercheurs met de drie (jonge)mannen die mogelijk hebben gezien wat er gebeurd is, en met anderen die meer weten of beschikken over camera- of dashcambeelden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons