Redactie overval 0 reactie(s) vr 10 december 2021, 17:07

Vrachtwagen in Hoek van Holland klemgereden en overvallen

Laatste update: 1 jaar geleden

HOEK VAN HOLLAND – Donderdagmiddag is een vrachtwagenchauffeur klemgereden door een ander voertuig. Hij werd bedreigd met een vuurwapen en de daders onderzochten zijn container. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het overkwam de vrachtwagenchauffeur gistermiddag rond 12.30 uur. De chauffeur had de container op de Maasvlakte opgehaald en naar een bedrijf aan het Amersgat in Hoek van Holland gebracht. Daar is de container gelost.

Hij parkeerde vervolgens met de lege container in de buurt en werd overvallen door twee mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij blijven zitten in de cabine. De daders hebben de container vervolgens doorzocht. Het is onbekend of ze ook iets hebben meegenomen. Ook zijn telefoon moest hij afgeven.

De politie werd gebeld en is een onderzoek gestart.

Heeft u informatie?
Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze overval? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.