Redactie overig 0 reactie(s) ma 20 december 2021, 7:05

Tientallen aanhoudingen na Feyenoord- Ajax

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – De politie heeft rondom de wedstrijd Feyenoord – Ajax tot nu toe 64 mensen aangehouden. Zij zijn onder meer opgepakt vanwege het bezit van zwaar illegaal vuurwerk, belediging, openlijk geweld en overtreding van de APV. De meeste aanhoudingen zijn voorafgaand aan de wedstrijd gemaakt en hadden te maken met het bezit van vuurwerk.

De politie was vandaag zichtbaar aanwezig in de binnenstad en rondom het stadion waar de wedstrijd vanmiddag gespeeld werd. Rondom de binnenkomst van de spelersbussen van Feyenoord en Ajax was het erg druk op het van Zandvlietplein. Er werd op dat moment veel zwaar knalvuurwerk afgestoken. De meeste aanhoudingen hadden ook te maken met het bezit van dit zware vuurwerk.

Toen de spelersbussen eenmaal het stadion in waren gereden bleef het nog enige tijd onrustig op het van Zandvlietplein. Om de rust daar terug te brengen heeft de politie besloten om de waterwerper in te zetten en de groep zo uiteen te drijven. Vervolgens is het verdere verloop van de wedstrijd rondom het stadion voor de politie beheersbaar verlopen.

Alle aangehouden personen worden gehoord en met een geldboete of een dagvaarding heengezonden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.