Logo 112Rotterdam

Ambulance
Redactie overig 0 reactie(s) di 20 september 2022, 16:07

Snackbarmedewerker gewond na onenigheid met ontevreden klant

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:07 uur
ROTTERDAM – Een snackbarmedewerker liep maandag een snee in het gezicht op na een handgemeen met een ontevreden klant en twee familieleden van haar. Drie verdachten zijn aangehouden.

Een ontevreden klant van een snackbar aan het Prinsenplein in Rotterdam kwam maandag rond kwart over vijf ‘s verhaal halen omdat het eten dat ze daar eerder had gehaald bedorven zou zijn. Het verhaal halen ging volgens de snackbarmedewerkers met zoveel agressie gepaard dat ze de zaak uit werd gezet. De vrouw kwam echter met versterking van twee familieleden met geweld de winkel weer binnen. Er volgde een handgemeen tussen de drie belagers en de snackbarmedewerker waarbij de snackbarmedewerker een snee in het gezicht opliep. Er wordt nog onderzocht met watvoor voorwerp dit is gebeurd. De drie verdachten zijn aangehouden. Het gaat om twee Rotterdamse vrouwen van 20 en 26 jaar en een 51-jarige Rotterdammer. De snackbarmedewerker is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.