Redactie overval 0 reactie(s) wo 09 maart 2022, 22:24

Slachtoffer krijgt vuurwapen tegen zijn hoofd bij beroving op de Kreeftstraat

Laatst bijgewerkt: woensdag 22:24 uur
ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een gewelddadige beroving op de Kreefstraat in Rotterdam. Hierbij kreeg het slachtoffer een vuurwapen tegen zijn hoofd.

Omstreeks negen uur kreeg de politie een melding binnen van een beroving. Kort daarvoor had het slachtoffer een koopafspraak met een persoon. In de auto van het slachtoffer dreigde deze persoon echter met een vuurwapen. Het wapen werd tegen het hoofd van het slachtoffer gezet. De verdachte werd vergezeld door twee andere verdachten.

Nadat de verdachten buit hadden gemaakt, vluchtten ze in de auto van het slachtoffer in de richting van de Evenaar. De politie heeft het gestolen voertuig inmiddels teruggevonden, maar is nog op zoek naar de verdachten. Het gaat om drie mannen met een donkere huidskleur die rond de 25 jaar zijn.

Heeft u meer informatie over de verdachten of het incident zelf? Meld het bij de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.