Redactie ongeval 0 reactie(s) do 30 maart 2023, 16:47

Rotterdamse (70) zwaargewond na botsing tussen tram en bezorgbus

ROTTERDAM – Een 70-jarige vrouw uit Rotterdam is donderdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Zaagmolenstraat in Rotterdam na een botsing tussen een tram en een bus van een bezorgdienst. Het slachtoffer is een voorbijganger die vermoedelijk door de bezorgbus werd aangereden. Ze was aanspreekbaar toen ze naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Even voor het middaguur botsten de tram en de bus van de bezorgdienst op elkaar, waarna de bus vermoedelijk doorschoot. Daarop raakte de bus een voorbijganger die vervolgens tussen het voertuig en de gevel van een huis bekneld raakte. Daarbij raakte ze ernstig gewond. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en een mobiel medisch team ondersteunde bij de eerste hulp die werd verleend. Toen het slachtoffer gestabiliseerd was, werd ze voor verdere behandeling naar een ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek

Verkeersspecialisten doen onderzoek naar de toedracht. Daarbij wordt gekeken naar de positie van de tram en de bus tijdens de botsing en de rol van de bestuurders. In het belang van dat onderzoek en ook in het kader van rechtsbescherming, is de bestuurder van de tram aangehouden. De Zaagmolenstraat is afgesloten voor onderzoek.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.