Redactie misdaad 0 reactie(s) do 16 december 2021, 16:27

Politie zoekt getuigen van beschieting restaurant aan de Westblaak

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – Iets na 02.30 uur vannacht kreeg de politie melding van een schietincident. Toen agenten arriveerden, bleek dat er was geschoten op een restaurant aan de Westblaak. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de dader(s) en getuigen.

Het is middenin de nacht als de eigenaar van een restaurant aan de Westblaak schoten hoort in zijn zaak. Hij alarmeert de politie en agenten gaan direct op de melding af. Toen zij aankwamen bij het restaurant, was er geen spoor van de dader(s) te bekennen. De schade aan het pand is groot en de schrik zit er goed in bij de eigenaar van het pand. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Wie heeft iets gezien?
De politie doet sporenonderzoek en is op zoek naar de dader(s) en getuigen die iets gezien hebben. Heeft u vannacht iets gezien of gehoord op of rondom de Westblaak? Heeft u informatie of camerabeelden? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of meld anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.