Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 augustus 2021, 15:19

Brandstichting bij sportschool op de Brielselaan, buitenkant beklad met anti LHBTQI+ leuzen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:28 uur

ROTTERDAM – Vannacht is er bij een sportschool op de Brielselaan een brand gesticht. Ook is de buitenkant van de sportschool beklad met anti LHBTQI+ leuzen. De politie is een onderzoek gestart.

Rond half één vannacht kregen wij melding van een brand. Voorafgaand de brand hebben verschillende melders een knal gehoord. Er zou iets tegen een rolluik zijn aangegooid waardoor de brand is ontstaan. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen kon er al snel worden vastgesteld dat er inderdaad sprake was van opzet. De politie is een buurtonderzoek gestart en vraagt hierbij uw hulp.

Heeft u tips?
Heeft u zaterdagnacht 22 augustus tussen 00.15 en 01.00 uur iets verdachts gezien of gehoord op of nabij de Brielselaan? Of weet u meer over dit incident, dan komt de politie graag met u in contact. Blijft u liever anoniem, dan kunt u de meldinzg doen via Meld Misdaad Anoniem.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.