Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 19 augustus 2021, 15:42

Dode man aangetroffen in woning Rotterdam, twee mannen aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur
ROTTERDAM – Donderdagmorgen troffen agenten twee ruziënde mannen op een galerij in de Jan Ligthartstraat. In een woning vonden ze een overleden man die vermoedelijk door een misdrijf om het leven was gekomen. De mannen op de galerij, twee mannen van 28 en 32 jaar zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Even voor 04:00 uur werd de ruzie gemeld. Toegesnelde agenten haalden het betrokken tweetal uit elkaar en hielden hen aan. Eén van hen is met lichte verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. De identiteit van de overleden man is nog niet bekend. Dat wordt onderzocht, evenals de omstandigheden rond zijn overlijden en wat aan de ruzie tussen de aangehouden verdachten voorafging.

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen wordt onder andere met omwonenden gesproken en worden camerabeelden bekeken. Heeft u informatie? Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel 0900-8844. Ook eventuele camerabeelden zijn welkom. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.