Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 augustus 2021, 16:02

Schietpartij na ruzie in kapperszaak aan de Slaghekstraat in Rotterdam

Laatste update: 23 aug 2021 17:28 uur

ROTTERDAM – Donderdagavond rond 18:30 uur escaleert een ruzie in een kapperszaak aan de Slaghekstraat in Rotterdam en worden er meerder schoten gelost door een schutter. Wonder boven wonder raakte niemand hierbij gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van het incident.

Het is iets na 18:30 als de eerste melding binnenkomt van omwonenden die schoten hoorden vanuit de kapperszaak. Er blijkt een ruzie aan vooraf te zijn gegaan. Direct na het schieten, vlucht de dader in onbekende richting. De politie heeft sporen veiliggesteld en met getuigen gesproken. Verder doet de politie onderzoek naar het incident en is op zoek naar mensen die nog meer kunnen vertellen over wat er zich heeft afgespeeld in de kapperszaak. Heeft u misschien meer informatie over de vluchtende schutter? Neem dan contact op met de politie.

Beloning voor tip vuurwapen
Wie weet heeft van het bezit van een vuurwapen kan hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal 750,- euro beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt. Heeft u informatie over een vuurwapen dan kunt u bellen met het daarvoor speciale nummer: 06-33236432

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons