Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 augustus 2021, 16:50

Twee aanhoudingen na woningoverval Albert Schweitzerplaats

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – De politie heeft op 9 en 10 augustus twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woningoverval die op 10 april 2021 plaatsvond aan de Albert Schweitzerplaats in Rotterdam-Ommoord. Het gaat om een 36-jarige man uit ‘s-Gravenhage en een 32-jarige man uit Rijswijk.

Bij de woningoverval werd de bewoner geslagen en vastgebonden. Het huis werd compleet overhoop gehaald en de overvallers lieten een ravage achter. De twee mannen zouden volgens getuigen met een auto vertrokken zijn.

Het onderzoek naar dit incident leidde naar deze twee mannen. Gisteren eind van de middag werd de eerste van de twee mannen aangehouden. Vanochtend volgde de tweede. Beide mannen zijn in hun woonplaats aangehouden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.