Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 augustus 2021, 4:00

Vuurwapen van verdachte gaat af op de Westblaak en kogel raakt agent in been

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – Zondagmorgen 8 augustus omstreeks 3.25 uur is een agent gewond geraakt op de Westblaak in Rotterdam. Na melding van een bedreiging met vuurwapen op het Eendrachtsplein in  Rotterdam, houden agenten drie mannen staande op de WestBlaak. Als ze benaderen om te fouilleren gooit één van de verdachten een tas weg. In de tas blijkt een vuurwapen te zitten die afgaat.

De kogel uit het vuurwapen raakt een agent in zijn been. De agent is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De drie verdachten zijn aangehouden. De politie doet onderzoek.

De melding van de bedreiging Eendrachtsplein kwam om iets voor 02.00u vannacht binnen. Erg kort daarna hadden de agenten de drie verdachten staande op de WestBlaak. De verdachten zijn drie mannen uit Rotterdam (22, 26 en 32 jaar oud).

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.