Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 augustus 2021, 19:46

Twee woningen beschoten in Rotterdam en Vlaardingen, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM / VLAARDINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag werd op twee plekken in de eenheid een woning beschoten. De politie gaat niet uit van een verband. Gelukkig bleven alle bewoners ongedeerd, maar het aantal beschietingen baart de politie zorgen. De politie zoekt getuigen van beide incidenten.

Nassaustraat Rotterdam
De 60-jarige bewoonster van de Nassaustraat werd rond 01.45 uur wakker van een harde klap. Ze dacht dat er een lamp was ontploft, maar toen ze poolshoogte ging nemen ontdekte ze tot haar schrik kogelgaten in haar woning. Niemand is gewond geraakt.

De politie startte een onderzoek en ontdekte aan de achterkant van de woning meerdere kogelgaten. In ieder geval één kogel vloog binnen nog door een tussendeur heen. Het spreekt voor zich dat dit levensgevaarlijk is en makkelijk voor slachtoffers had kunnen zorgen.

Is u in de nacht van maandag op dinsdag iets opgevallen op of rond de Nassaustraat, heeft u eerder die avond iemand aan de achterkant van de woningen gezien die daar niets te zoeken had, heeft u misschien beelden die u nog niet met ons gedeeld heeft? Laat het de politie weten!

Hoflaan Vlaardingen

In de nacht van dinsdag op woensdag vond er ook in Vlaardingen een schietincident plaats. Rond 04.40 uur werd een woning aan de Hoflaan getroffen door kogels. Zowel de bewoners als buurtgenoten hoorden knallen en hoorden een scooter wegrijden, het is onduidelijk in welke richting.

De geschrokken bewoners vonden meerdere inslagen in de ramen beneden en één in de ruit van de bovenverdieping. Gelukkig bleef iedereen ongedeerd. Ook van dit incident worden getuigen opgeroepen zich te melden als ze iets gezien hebben of iets weten dat van belang kan zijn bij het vinden van de verantwoordelijke(n).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.