Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 augustus 2021, 17:14

Inzittenden van auto beroofd onder bedreiging van vuurwapen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – Zondag 25 juli rond 18.30 uur beroofden drie mannen vier inzittenden van een auto. Twee van de overvallers richtten een vuurwapen op de vier die in de auto zaten aan de Japarastraat in Rotterdam. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen kunnen helpen.

De vier mannen zaten in de auto en stonden stil die avond op de Japarastraat. Uit het niets kwam een blauwe Mercedes gereden en kwam naast hen staan. De drie kwamen uit de auto en gingen aan de bestuurderskant staan. Ze bedreigden de vier met een vuurwapen, waarbij het vuurwapen de auto in werd gericht door het raam. Een van de inzittenden werd vastgepakt en uit de auto gesleurd. De mannen gingen ervandoor met een tas met inhoud en een telefoon richting de Vierhavenstraat. Na snel onderzoek konden agenten de auto traceren, die vervolgens leeg werd teruggevonden aan de 3e Schansstraat, bij de kruising van de Voorhaven. De auto is in beslag genomen en wordt onderzocht.

Heeft u informatie?
De drie verdachten die in een blauwe Mercedes reden hadden het volgende signalement. Verdachte 1:langer krullend haar, petje op, mogelijk van het merk dsquare. Verdachte 2: slechte huid, beetje putjes in het gezicht, gezet postuur, opgeschoren kapsel en donkere kleding. Verdachte 3: heel dun postuur, donker petje schuin op zijn hoofd, spijkerbroek en wit shirt. Heeft u tips, bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.