Redactie 112 0 reactie(s) za 31 juli 2021, 3:00

Slachtoffer schietpartij Rotterdam wordt elders gewond in auto aangetroffen

Laatste update: 23 aug 2021 17:28 uur

ROTTERDAM – Op de Donge in Rotterdam heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 00.15 uur een schietpartij plaatsgevonden. De politie werd gebeld nadat omwonenden schoten had gehoord. Agenten waren snel ter plaatse en gingen direct op onderzoek uit. Niet veel later kregen zij een melding binnen dat er op de Nystadtstraat ongeveer 3 kilometer verderop een auto met drie inzittenden was aangetroffen, één van hen was gewond.

Ambulancepersoneel heeft een 32-jarige man uit Rotterdam, welke lichtgewond is geraakt naar het ziekenhuis gebracht. De twee anderen zijn aangehouden, het is nog niet bekend of zij getuigen of verdachten van het schietincident zijn. De auto welke van een schadebedrijf was is door de politie in beslag genomen.

Getuigen en beelden welkom
De politie zoekt getuigen van het schietincident. Heeft u het schieten zien gebeuren? Of heeft u andere informatie of beelden van het incident, bijvoorbeeld van een bewakingscamera of dashcam? Geef het door aan de politie. Bel 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt met 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons