Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 juli 2021, 17:44

Jongen overleden bij steekpartij in Beverwaard Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:28 uur

ROTTERDAM – Donderdagmiddag 29 juli omstreeks 16.50 uur heeft een steekpartij plaatsgevonden in de wijk Beverwaard aan de Goedenraadweg in Rotterdam.

De hulpdiensten werden groots ingezet, waaronder het traumateam werd per helikopter ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De traumahelikopter is in de buurt geland. Bij de steekpartij is een 15-jarige jongen zo ernstig gewond geraakt dat hij is overleden aan zijn verwondingen.

De politie is in de omgeving van de steekpartij met man en macht aan het zoeken naar de verdachte. Vanuit de lucht wordt met de politiehelikopter meegezocht.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.