Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 juli 2021, 16:45

Paard komt vast te zitten in sloot aan de Drieëndijk in Heenvliet

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:28 uur

HEENVLIET – De brandweer is aan het begin van de middag opgeroepen voor een paard te water aan de Drieëndijk in Heenvliet. Het dier had het de brandweer niet heel makkelijk gemaakt.

Het paard stond in de wei toen het te water raakte. Blijkbaar vond het dier het wel leuk en zwom enkele honderden meters door de sloot. Tot de sloot heel smal werd en vol lag met hout. Het dier kwam vast te zitten, en bleek er ook al snel niet makkelijk uit te halen.

De brandweer begon met het leeg proberen te halen van de sloot, en ruimte te maken. Al snel bleek het een moeilijke opgave. Samen met de eigenaar van het dier is besloten een kraan te laten komen van een bedrijf in de buurt. Deze heeft het dier na ruim een uur uit de sloot gekregen.

Gelukkig lijkt het paard niets te mankeren en is terug gebracht naar de weide.

112 Heenvliet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Heenvliet lees je in onze categorie 112 Nieuws Heenvliet. Alle 112 alarmeringen uit Heenvliet kan je live volgen via 112 meldingen Heenvliet.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.