Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 juli 2021, 15:58

Uitslaande brand aan voor- en achterzijde van woning in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:28 uur

ROTTERDAM – Donderdagmiddag 29 juli omstreeks 12.15 uur is een uitslaande brand ontstaan aan de voor- en achterzijde van een woning aan de Ruilstraat in Rotterdam.

De brand ging gepaard met enorm veel rook die in de wijde omgeving goed te zien was. De brandweer heeft opgeschaald, naar het sein ‘Grip 1’, zodat meerdere eenheden van de brandweer ingezet kunnen worden om de brand onder controle te krijgen. Omwonenden worden geadviseerd, in verband met de rook, ramen en deuren te sluiten en het ventilatiesysteem uit te zetten. Een persoon werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De brand zou ontstaan zijn op de derde etage van de woning en zou de brand zijn overgeslagen naar een naastgelegen portiek. In verband met de brand is de Nieuwe Binnenweg, Ruilstraat en vanaf de Lage Erfbrug tot aan de Heemraadsingel afgesloten en rijdt tramlijn 4 om.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.