Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 juli 2021, 2:42

Auto vliegt in brand na aanrijding met ANWB portaal in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – In de nacht van dinsdag op woensdag 14 juli, omstreeks 00.45 uur was brand ontstaan in een personenauto op het Kleinpolderplein in Rotterdam.

Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder van een personenauto tegen de linker paal van een ANWB portaal gereden waarna de auto in brand is gevlogen. Bij aankomst van de hulpdiensten was er niemand meer bij het voertuig.

De brandweer had de brand snel geblust. Tijdens het incident kwam iemand naar de politie dat er even verderop op het Kleinpolderplein een lichtmast plat gereden was. Of dit door dezelfde bestuurder is gebeurd verteld het verhaal niet, echter is het gelet op de verse schade aan de lichtmast wel opmerkelijk te noemen.

De personenauto wordt afgesleept door een berger en de gemeente is door de politie ingelicht omtrent de platgereden lichtmast.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.