Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 juli 2021, 16:34

Politie Rotterdam vindt vuurwapen en mes bij blowende hangjongeren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – De melding over een groepje jongeren dat in een kelderbox in Rotterdam aan het blowen was, heeft geleid tot de vondst van een mes en een vuurwapen. En twee aanhoudingen.

Agenten van de Rotterdamse politie kwamen op 8 juli af op de melding op de Zevenkampse Ring. Ze hoefden niet lang te zoeken, want de lucht van softdrugs kwam hen al tegemoet. Zo’n acht jongeren waren in een kelderbox aan het chillen. De agenten haalden ze eruit en stuurden ze weg, maar niet nadat ze de jongeren – met hun toestemming – hadden gefouilleerd. Een 16-jarige jongen uit Rotterdam mocht mee naar het politiebureau, nadat bij hem een mes was gevonden. De agenten vonden ook een vuurwapen en dat bleek bij een 19-jarige Rotterdammer te horen. Ook hij mocht in een politiebus plaatsnemen. Beiden verdachten zitten vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.