Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 juli 2021, 15:52

Gewonde bij steekpartij in flat aan de Palladiostraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – Bij een steekpartij in een flat aan de Palladiostraat in Rotterdam is een persoon gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onbekend, hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend maar het traumateam is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen.

De straat is deels afgezet en het slachtoffer wordt behandeld in het portiek van de flat op de derde etage. Het slachtoffer wordt gestabiliseerd en zal voor behandelingen van zijn verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht.

De steekpartij zou mogelijk te maken hebben met een vernieling van een auto. De politie bekijkt meerdere voertuigen in de straat. Er zouden mogelijk banden zijn lek gestoken. Dit kan nog niet worden bevestigd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.