Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 juli 2021, 17:36

Man (22) aangehouden voor twee overvallen en poging diefstal

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

ROTTERDAM – In één week tijd pleegde hij twee overvallen en een poging diefstal. Twee keer had hij het gemunt op de kiosk van station Blaak en ook was het raak bij een drogist in de Markthal. Maandagmiddag hielden agenten een 22-jarige man uit Rotterdam aan voor deze incidenten. Hij droeg zijn outfit van de tweede overval.

Zaterdagmiddag 19 juni overviel hij de kiosk op Blaak en ging er met geld vandoor. De tweede overval was op donderdagmiddag 24 juni op de Etos in de Markthal, ook hier wist hij geld mee te nemen. In beide gevallen bedreigde hij het personeel met een mes. Gelukkig raakte er niemand gewond.

De derde keer sloeg hij weer toe bij dezelfde kiosk. Hier sprong hij zelfs op de balie, maar de medewerker wist hem eraf te krijgen, waardoor hij er zonder buit vandoor ging.
De politie startten meteen een onderzoek naar de drie incidenten, sprak met getuigen en bekeek camerabeelden.

Ook de NS hielp mee in het onderzoek, wat vandaag leidde naar de aanhouding van de verdachte.

Maandagmiddag rond 12.45 uur werd de Rotterdammer aangehouden op het Centraal Station. Hij droeg de kleding die hij ook aan had tijdens zijn tweede overval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.