Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 juni 2021, 21:29

Zwaargewonde bij steekincident op volkstuinencomplex in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:29 uur

ROTTERDAM – Woensdagavond 23 juni om 20.45 uur heeft een steekincident plaatsgevonden op een volkstuinencomplex aan de Kromme Zandweg in Rotterdam.

Bij de steekpartij is een 43-jarige man zwaargewond geraakt. Voor de behandeling van het slachtoffer werd een trauma-arts per helikopter ingevlogen. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte hierbij werd een politiehelikopter ingezet. Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Voorafgaand aan het steekincident zou een ruzie hebben plaatsgevonden. De politie is een onderzoek gestart en heeft een 44-jarige man aangehouden als verdachte van de steekpartij.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.