Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 juni 2021, 17:04

Woning beschoten aan de Josephstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Woensdagochtend is er een woning beschoten aan de Josephstraat. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie doet onderzoek.

Rond kwart over vier vanochtend kreeg de politie een melding van de 49-jarige bewoonster van de woning. Er zou een onbekend voorwerp in een deur zijn geschoten. Als de agenten ter plaatse zijn, zien zij meerdere kogelinslagen in de deur en ruiten van de woning. Ook worden er meerdere hulzen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Tips
Heeft u woensdagochtend 23 juni op of rond de Josephstraat iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met de beschieting.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.