Redactie 112 0 reactie(s) di 22 juni 2021, 16:10

Twee verdachten op heterdaad aangehouden na woningoverval

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Agenten hielden dinsdagmorgen vroeg twee verdachten aan, nadat zij een bewoner aan de Gijsingstraat met geweld hadden overvallen. Gelukkig raakte niemand gewond.

Rond 04.20 meldde het slachtoffer dat hij in zijn woning was overvallen en dat de verdachten ervandoor waren. Direct werd door de agenten een onderzoek in de directe omgeving opgestart. Ook werd door cameratoezicht meegekeken naar de eventuele verdachten. Met behulp van de camerabeelden zijn een 27-jarige man uit Hoorn en een 42-jarige Amsterdammer aangehouden.

Het onderzoek naar de juiste toedracht is in volle gang. Ondanks het feit dat twee verdachten zijn aangehouden, is de politie nog op zoek naar informatie over wat zich hier precies heeft afgespeeld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.