Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 juni 2021, 17:13

Getuigen gezocht van overval op kiosk op station Blaak

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Een kioskmedewerkster op station Blaak kreeg zaterdag 19 juni rond 12.20 uur de schrik van haar leven toen een man met een mes haar bedreigde. Hij eiste geld.

De man ging er met een paar honderd euro vandoor. De 24-jarige vrouw uit Rotterdam raakte gelukkig niet gewond. Meteen is er een onderzoek gestart en een signalement verspreid. Ook is er sporenonderzoek gedaan en zijn camerabeelden veiliggesteld.

Informatie?
Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70 meter. Hij heeft een moedervlek onder zijn oog, heeft stijl haar en had gel in zijn haar. Hij had een opvallend rood vest aan. Heeft u iets gezien en nog niet met agenten gesproken? Of heeft u andere informatie wat voor het onderzoek van belang kan zijn, neem dan s.v.p. contact op via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.