Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 juni 2021, 19:27

Wie is dode man in water Aelbrechtskade?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – In het water langs de Aelbrechtskade ter hoogte van de Mathenesserbrug zagen twee mannen gister iets in het water drijven. Het bleek het lichaam van een overleden man. Om de doodsoorzaak en identiteit van de man te achterhalen komt de politie graag in contact met getuigen.

Woensdagmiddag rond kwart over drie ’s middags waren twee mannen bezig met werkzaamheden op de Mathenesserbrug toen zij de man in het water zagen. De Zeehavenpolitie heeft met een boot de man uit het water gehaald. Door de Forensische Opsporing is een eerste onderzoek verricht maar dat heeft geen doodsoorzaak of identiteit opgeleverd. Ook is onduidelijk hoe lang de man in het water heeft gelegen. Dit kan variëren van die woensdag tot enkele dagen eerder.

De districtsrecherche van district Stad doet nu verder onderzoek. Voor dit onderzoek is de politie op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben die relevant kan zijn. Wie heeft er de afgelopen dag iets gezien of gehoord op of nabij de Aelbrechtskade wat verband kan houden met dit onderzoek? Wie heeft informatie die hiermee verband kan houden? Dan vragen wij u contact op te nemen met de districtsrecherche Stad via 0900-8844. Als u anoniem wilt tippen kan dat via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.