Redactie 112 0 reactie(s) do 17 juni 2021, 19:23

Sieraden aangetroffen in auto van medewerkster thuiszorg

Laatste update: 23 aug 2021 17:29 uur

ROTTERDAM – In een onderzoek naar een mislukte diefstal in een woning in Rotterdam-Noord zijn sieraden in beslag genomen welke vermoedelijk eerder gestolen zijn. Helaas is nog niet duidelijk geworden van wie deze sieraden zijn. We hopen dat er mensen zijn die ons kunnen helpen in het onderzoek want de sieraden hebben voor de eigenaren ongetwijfeld ook een emotionele waarde.

De zaak kwam aan het licht, nadat agenten op donderdag 3 juni jl. na 20.00 uur een melding kregen van een poging diefstal. In een woning in Rotterdam-Noord trof de zoon van de bewoonster een vrouw aan, die voor haar werk in de thuiszorg op dat moment niet in de woning had mogen zijn. De 41-jarige vrouw uit Den Haag is op heterdaad aangehouden voor poging diefstal. In haar auto lagen spullen die mogelijk van een eerdere diefstal afkomstig waren, waarop de auto in beslag genomen is.

Uit de woning van de 85-jarige bewoonster bleek gelukkig niets gestolen maar uit verder onderzoek bleek wel dat een dag eerder, namelijk op 2 juni, de vrouw sieraden had verkocht bij een juwelier. Er bestaan vermoedens dat deze sieraden mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Dit wordt onderzocht.

Tot nu toe is helaas nog niet duidelijk geworden van wie deze sieraden zijn. Sieraden die ongetwijfeld voor de eigenaren ook een emotionele waarde hebben als deze gestolen zijn. We hopen dan ook dat er mensen zijn die ons kunnen helpen in ons onderzoek.

Vragen
Zijn deze sieraden van jou, of ken je iemand van wie dit zou kunnen zijn? Of heb je andere informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Ook kunt u bellen met de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070. Svp meld bij de tip altijd het nummer van het sieraad waar het om gaat.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons