Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 juni 2021, 19:28

Man aangehouden in onderzoek naar ontplofte handgranaat Kronenburg Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – De Rotterdamse politie heeft op 16 juni een 36-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De man kwam naar voren in het onderzoek dat de politie doet naar het gooien van een handgranaat naar een woning op de Kronenburg in Rotterdam in januari van dit jaar.

Op de bewuste 11e januari reden meerdere personen in één auto naar de Rotterdamse woning. Verschillende personen stapten uit en één van hen gooide een handgranaat tegen de ruit van een slaapkamer. De granaat ketste af tegen de ruit en ontplofte buiten de woning. Niemand raakte gewond, maar de schade aan de woning en aan geparkeerde auto’s in de straat was groot.

Team Grootschalige Opsporing

Kort na het incident startte een Team Grootschalige Opsporing een onderzoek naar het gooien van de granaat. Het team heeft onafgebroken aan deze zaak gewerkt en zet het onderzoek voort. De aangehouden verdachte zit vast en wordt verhoord.

Informatie blijft welkom

Eerder besteedden Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak. Nog steeds geldt dat informatie over dit onderzoek van harte welkom is bij de politie. Heeft u informatie over de zaak? Bel de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.