Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 15 juni 2021, 19:39

Politie zoekt vrouw na gewapende overval op Spar supermarkt in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:29 uur

ROTTERDAM – Dinsdagavond 15 juni tegen 19.00 uur werd een supermarkt overvallen aan de Voorschoterlaan in Rotterdam. Na de melding van een gewapende overval op een filiaal van de Spar werd een grote zoekactie opgestart door de politie. Vanuit de lucht zocht een politiehelikopter mee naar de verdachte.

Volgens de politie is de verdachte een vrouw van ongeveer 25-jaar met blond haar en donker blauwe kleding. De politie heeft in de winkel uitgebreid onderzoek gedaan. Wat er buit is gemaakt is nog niet bekendgemaakt.

Update

Zojuist hield de politie een Rotterdamse vrouw aan die verdacht wordt van de overval op de supermarkt. Verder onderzoek naar de zaak loopt. Heeft u informatie of was u getuige? Bel 0900-8844.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.