Redactie 112 0 reactie(s) za 12 juni 2021, 16:14

Schoten op de Hondsdijkstraat na onenigheid, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.30 uur, melden meerdere omwonenden van de Hondsdijkstraat in Rotterdam dat zij op straat onenigheid hadden gehoord, waarna er schoten volgden. Toen agenten kort daarna aankwamen was er behalve een tweetal hulzen niks te vinden. Het rechercheteam roept iedereen op die meer weet of beelden heeft waarop het incident of mogelijke betrokkenen te zien zijn te delen met de politie.

Het onderzoek naar het schietincident loopt. Er zijn geen gewonden of inslagen aangetroffen. Is u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets opgevallen in de omgeving van het incident dat er iets mee te maken kan hebben, heeft u meer informatie die u nog niet gedeeld heeft met de politie, of misschien camera- of dashcambeelden? U kunt daarmee het onderzoek helpen. Laat het de politie weten via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.