Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 juni 2021, 16:39

Politie zoekt getuigen van woningoverval aan de Gordelweg

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Het Regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een woningoverval die op 10 juni plaatsvond.
twee agenten in gesprek met twee personen

Rond 05.00 uur drongen drie mannen een portiekwoning aan de Gordelweg binnen en bedreigden de vier bewoners met een mes. Niemand raakte gewond. De daders gingen er met een laptop vandoor. Het waren drie mannen met donkere kleding en bivakmutsen.

Bel de politie
Wie de mannen voor of na de overval heeft gezien en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd om dat alsnog te doen. Maar ook andere informatie die de politie helpt in het onderzoek is welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam. Of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.