Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 juni 2021, 16:25

Capellenaar (20) aangehouden voor schietincident Hesseplaats

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Een 20-jarige Rotterdammer raakte zondagavond gewond bij een ruzie op de Hesseplaats. Mogelijk is daarbij geschoten én gestoken met een mes. Donderdagmiddag werd in Capelle aan den IJssel een 20-jarige verdachte aangehouden. Hij was in het bezit van een vuurwapen, er wordt onderzocht of het om het gebruikte wapen gaat. We komen nog altijd graag met getuigen in contact.

Zondag, even voor 18:30 uur, meldden getuigen dat ze een schot hoorden. Agenten troffen het slachtoffer gewond op straat aan en het is nog onduidelijk hoe de verwondingen exact zijn ontstaan. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd en is inmiddels weer thuis. Een mes en een huls die tijdens het eerste onderzoek in de omgeving werden gevonden door agenten zijn in beslag genomen. De politie zet het onderzoek voort.

Iets gezien of gehoord?
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.