Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 juni 2021, 21:17

Jongen (16) gewond bij steekpartij in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is op 3 juni neergestoken. Agenten troffen hem rond 18.30 uur op de Rotterdamse Cypruslaan aan, nadat een omstander de politie had gebeld. Het slachtoffer was in zijn been gestoken, maar was wel aanspreek baar. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Binnen een kwartier na de melding werden in de buurt, bij metrostation Nesselande twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel en een 14-jarige jongen uit Rotterdam. Beiden zitten vast voor verhoor. De politie onderzoekt de toedracht van het steekincident.

Wie het steken heeft zien gebeuren of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Ook beelden zijn zeer welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de opsporing van district Oost.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.