Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 juni 2021, 16:19

Bestuurder van bezorgfiets aangereden op de Spinozaweg, automobilist gaat ervandoor

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – In de nacht van 2 op 3 juni reed de bestuurder van een auto door na de aanrijding met fietser. De politie zoekt de doorrijder en spreekt graag met getuigen.

De bestuurder van een bezorgfiets, een 16–jarige jongen uit Rotterdam werd rond middernacht aangereden. Hij is met letsel aan zijn been, heup en neus overgebracht naar een ziekenhuis. Het is onmogelijk dat de automobilist de aanrijding niet opmerkte. Tot nu toe is de doorrijder niet in beeld en over de auto is niet veel bekend, behalve dat het een personenauto is.

Iets gezien?

Was u in de omgeving van de Spinozaweg, Pythagorasweg of Catullusweg en was u getuige van de aanrijding? Weet u wie de bestuurder is? Of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of meld via misdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.