Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 22 mei 2021, 17:22

Schoten gelost bij vechtpartij in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:29 uur

ROTTERDAM – Vannacht rond 00.50 uur is er tijdens een vechtpartij aan de Slinge geschoten. Hierbij is niemand gewond geraakt. Twee mannen van 24 en 26 jaar uit Rotterdam zijn aangehouden. Het onderzoek loopt.

Wij kregen een melding van een vechtpartij waarbij zowel mannen als vrouwen betrokken waren. Al snel volgde er nog een melding van een getuige die een harde knal had gehoord. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten de twee mannen en een vrouw aan, zij stonden naast een geparkeerde auto.

Na een veiligheidsfouillering werd er een vuurwapen aangetroffen. Even later troffen de agenten ook een huls aan op straat. De politie heeft beide mannen aangehouden in verband met hun mogelijke betrokkenheid bij het schietincident. Het onderzoek is in volle gang.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.