Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 mei 2021, 3:12

Vrouw zwaargewond door explosie in woning Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

ROTTERDAM – Dinsdagavond 18 mei is er een brand gesticht in een woning aan de Schaarweide in Rotterdam. De 58-jarige bewoonster van de woning is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Als de vrouw rond 23.50 uur in haar huiskamer zit, hoort zij ineens glas gerinkel. Als zij opstaat om te gaan kijken, wordt er door het gat in de ruit een onbekend projectiel de woning in gegooid. Er ontstaat een explosie waarbij de vrouw gewond raakt. Door de enorme knal van de explosie, zijn de buurtbewoners gealarmeerd en bellen zij de hulpdiensten.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van deze explosie. Meerdere buurtbewoners hebben gezien dat de vermoedelijke daders wegvluchtten in de richting van de Dordtsestraatweg. Mogelijk zijn zij tijdens hun vlucht op een scooter gestapt.

Heeft u iets gezien of weet u meer over de explosie? Neemt u dan contact op met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.