Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 mei 2021, 17:11

Man met vuurwapen vlucht voor de politie

Laatst bijgewerkt: maandag 17:30 uur

ROTTERDAM – Politieagenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag, om ongeveer 00.45 uur, twee mannen aangehouden waarvan er één een vuurwapen bij zich had.

Bedreiging
Kort voor de aanhouding zou iemand met een vuurwapen bedreigd zijn door de inzittenden van een auto. Toen surveillance-eenheden van de politie een onderzoek instelden, zag één van hen de auto rijden op de Bentincklaan. Hij reed in de richting van de Walenburgerweg.

Vuurwapen
Op de kruising met de Schieweg/Schiekade stopte de auto en vrijwel direct rende één van de inzittenden weg. Toen agenten er achteraan gingen zagen zij dat de verdachte een vuurwapen weggooide. Hij kon snel worden aangehouden en daarbij werd gebruik gemaakt van een speciale procedure waarbij de agent hun vuurwapens trokken.

In beslag genomen
De 29-jarige verdachte werd overgebracht naar een politiebureau, net als de andere inzittende van de auto die ook werd aangehouden. Beiden verdachten zijn 29 jaar en afkomstig uit Rotterdam. Het vuurwapen en de auto werden in beslag genomen

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.