Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 mei 2021, 17:38

Man (40) steekt buurman neer tijdens burenruzie in in Rotterdam Charlois

Laatst bijgewerkt: maandag 17:30 uur

ROTTERDAM – Een burenruzie liep in de nacht van 16 op 17 mei in Rotterdam Zuid uit de hand. Bij een vechtpartij tussen de twee buurmannen van 40 en 59 jaar werd uiteindelijk ook gestoken. De 59-jarige man raakte hierbij gewond. De politie hield de 40-jarige verdachte aan.

Op zondagavond 16 mei was het al raak tussen de buren aan de Ellemare in Rotterdam Charlois. Er was sprake van geluidsoverlast waarop de politie kwam waarna de gemoederen waren gesust en de geluidsoverlast stopte. Enkele uren later, rond 04.00 uur kwam er opnieuw een melding binnen ditmaal zou er ook zijn gestoken. Agenten troffen een 59-jarige man gewond aan, hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De andere buurman (40), kon direct worden aangehouden. Hij is meegenomen naar bureau en wordt gehoord. De politie doet verder onderzoek naar wat zich er in de woningen nou precies heeft afgespeeld.

Meer info?
De politie doet onderzoek naar wat zich afgespeeld voorafgaand aan het steekincident. De hulp van getuigen is daarbij erg belangrijk. Heeft u iets gezien, meer informatie of camerabeelden en dit nog niet met de politie gedeeld? Belt u dan alstublieft met 0900-8844. Anoniem melden kan natuurlijk ook via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.