Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 mei 2021, 16:15

Groot onderzoek na schietpartij op het Zuidplein in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

ROTTERDAM – Op de voetgangersbrug van het Ikazia ziekenhuis naar het Zuidplein heeft zaterdagmiddag rond 14.30 uur een schietpartij plaatsgevonden. Het incident gebeurde ter hoogte van de trap aan de kant van het Ikazia. Op de brug liggen vermoedelijk meerdere hulzen.

Bij het schietincident vielen geen gewonden. De politie heeft de brug afgezet voor sporenonderzoek. De politie us op zoek naar meerdere jongens waarvan 1 een donkere huidskleur heeft en een jas draagt met een witte bontkraag. Een andere verdachte heeft ook donkere huidskleur en een bruine jas aan. De verdachten zijn in de richting van de Motorstraat gevlucht.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.