Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 mei 2021, 19:25

Schreeuwende man met mes aangehouden op de Zweedsestraat

Laatst bijgewerkt: maandag 17:30 uur

ROTTERDAM – Agenten hielden donderdagavond 13 mei een schreeuwende man met een mes aan op de Zweedsestraat. Hij bleek gewond te zijn. Later is er een inval gedaan op de Deensestraat. Daar is een 39-jarige man aangehouden als verdachte.

Agenten kregen rond 20.45 uur een melding dat er een man met ontbloot bovenlichaam op de Zweedsestraat liep met een hond. Hij had een groot mes bij zich een schreeuwde. Agenten die er op afkwamen hebben na een BTGV (benaderingstechniek gevaarlijke verdachte) de man aangehouden. De 33-jarige man bleek gewond te zijn. Vermoedelijk is hij eerder op de avond gestoken. Agenten onderzochten de zaak en deden even later een inval op de Deensestraat. Daar hielden zij een 39-jarige man aan zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Informatie?
Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en waar precies. De politie komt graag in contact met getuigen die ons meer kunnen vertellen. Heeft u informatie? Bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.