Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 mei 2021, 17:28

Personenauto schiet van snelweg en raakt meerdere personen in Hoogvliet Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

HOOGVLIET ROTTERDAM – Donderdagmiddag 13 mei rond 16.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Aveling in Hoogvliet Rotterdam. Een personenauto is door onbekende reden van de snelweg afgevlogen. De automobilist knalde door een hek bij de McDonald’s en reed meerdere personen aan die stonden te wachten op de parkeerplaats. Ook heeft hij tijdens de rit verschillende voertuigen geramd en kwam tot stilstand tegen een prullenbak.

Bij het ongeval zijn zeker drie personen gewond geraakt. Ze zijn behandeld door het ambulancepersoneel en werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

112 Hoogvliet

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hoogvliet lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoogvliet. Alle 112 alarmeringen uit Hoogvliet kan je live volgen via 112 meldingen Hoogvliet.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.