Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 mei 2021, 7:46

Kinderen gewond door vuurwerk op het Afrikaanderplein in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

ROTTERDAM – Bij een incident met vuurwerk hebben dinsdagavond drie kinderen letsel opgelopen. De kinderen waren met het vuurwerk op het Afrikaanderplein in Rotterdam aan het spelen toen het plotseling van dichtbij ontplofte. De drie kinderen raakten gewond aan handen en ogen.

Een ambulance is ter plaats gekomen om de kinderen te voorzien van de medische verzorging. Eén kind raakte door het incident een halve vinger kwijt, een andere raakte lichtgewond aan oog en hand, het derde kind liep oogletsel op. Zeker twee ambulances zijn met spoed vertrokken.

De sfeer was tijdens het incident grimmig. Familieleden probeerden meermaals de ambulance in te komen. Agenten hebben een aantal keer ingegrepen om dit te voorkomen.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.