Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 mei 2021, 21:54

Vrachtwagen gekanteld op afrit van snelweg in Rotterdam Albrandswaard

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

ROTTERDAM-ALBRANDSWAARD – Vrijdagavond 7 mei rond 21.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Willem Barentszstraat – S101 in Rotterdam-Albrandswaard.

Op een afrit van een snelweg is een vrachtwagen gekanteld. De combinatie kwam midden op een kruispunt tot stilstand waardoor de weg volledig werd geblokkeerd. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De kruising is afgesloten voor verkeer. Een aantal bestuurders negeerde dit door tegen het verkeer in te gaan rijden. De politie heeft de bestuurders staande gehouden.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.