Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 04 mei 2021, 16:06

Gewonde 43-jarige Rotterdammer meldt zich bij het politiebureau

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

ROTTERDAM – Op 4 mei rond 00:30 uur meldt een gewonde 43-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau. Op basis van zijn melding gaat de politie langs bij een woning aan de Wieringerstraat in Rotterdam. Daar treft de politie een gewonde 44-jarige Rotterdammer en een gewonde hond. De 44-jarige is overgebracht naar het ziekenhuis. De gewonde hond is overgebracht naar de dierenkliniek. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Het lijkt om een steekincident te gaan dat mogelijk in het Zuiderpark heeft plaatsgevonden, maar wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met dit incident? Dan komt de politie graag met u in contact. Dat kan telefonisch op 0900-8844. Anoniem kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.