Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 april 2021, 16:39

Drietal pakt 82-jarige vrouw hard aan, politie is op zoek naar deze lafaards

Laatst bijgewerkt: maandag 17:30 uur

ROTTERDAM – Ze kwamen zogenaamd een tasje met eten brengen. Twee vrouwen en een man drongen de woning binnen van een 82-jarige vrouw aan de Jalonstraat en pakte haar na een duw ook nog hardhandig beet. De politie is op zoek naar deze drie lafaards.

Het was tussen 19.30 en 20.00 uur donderdagavond toen een vrouw met een map onder haar arm en een ’tasje eten’ aanbelde. De bewoonster zag er geen kwaad in en deed open. Opeens was er ook een grote man bij en samen dwongen ze de vrouw om de keuken in te lopen. Ze heeft het daar op een gillen gezet en op dat moment kwam er een tweede vrouw uit haar slaapkamer. De bewoonster wilde naar de voordeur lopen, maar werd opzij geduwd en hardhandig beetgepakt door de man en vrouw. Uiteindelijk zijn ze er alle drie van door gegaan. Waarschijnlijk is er niets weggenomen, maar is de bewoonster wel behoorlijk van slag en heeft er lichte verwondingen aan over gehouden. De politie is een onderzoek gestart naar deze laffe overval en bekijkt de camerabeelden.

Alle informatie is welkom
Heeft er iemand iets gezien van deze drie personen, eerder op de avond of misschien bij het weggaan? Heeft u misschien camerabeelden? Al die informatie is belangrijk voor het onderzoek. Het blanke drietal is rond de 25 jaar, de ene vrouw is wat kleiner dan de andere vrouw, alle drie praatten ze Nederlands. Wellicht was er één van de vrouwen van Slavische afkomst. Info? Bel 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, op 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.