Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 17 april 2021, 22:20

Meerdere aanhoudingen en bekeuringen tijdens grote verkeerscontrole in wijk Ommoord

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

ROTTERDAM – Gistermiddag, vrijdag 16 april, van 14.30 – 21.30 uur ging de wijk Ommoord in Rotterdam ‘op slot’. Om eruit te komen, moest je je zaken op orde hebben en je aan de verkeersregels houden.

Omdat er veel verkeersoverlast gemeld wordt in de wijk Ommoord in Rotterdam, zetten de wijkagenten van Ommoord de verkeersactie ‘Ommoord Op Slot’ uit. Deze actie is al eerder uitgevoerd en de resultaten van gisteren lieten zien dat deze controle nog steeds nodig is.

Alle bestuurders die de wijk Ommoord in of uit wilde, hadden een grote kans om gecontroleerd te worden. Er werden niet alleen in totaal 170 bekeuringen uitgeschreven, maar er werden ook 10 aanhoudingen verricht. Bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor met een te hoge snelheid rijden, onder invloed rijden en zonder rijbewijs rijden. Aanhoudingen werden verricht, omdat 7 personen onder invloed van drank en/of drugs reden, 1 persoon toch achter het stuur was gaan zitten terwijl zijn rijbewijs is ingenomen, 1 persoon voor het bezit van drugs en 1 persoon inzake de wet ID.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.