Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 april 2021, 18:20

Politie in Barendrecht deelt hoesjes uit voor keyless entry

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:30 uur

BARENDRECHT – De politie deelt vandaag gratis keyless entryhoesjes uit aan de Bachlaan in Barendrecht. Na 30 minuten hadden ze al meer dan 200 Barendrechters blij gemaakt. Ze staan er tot 19:00 uur.

Keyless Entry

De gedachte is ideaal: uw auto openen zonder naar uw sleutel te hoeven zoeken. U kunt uw auto openen met de sleutel nog in uw jaszak, u hoeft niet meer het knopje op uw autosleutel in te drukken.

Alleen het aanraken van uw deurgreep is voldoende. Echter is deze uitvinding niet alleen voor u handig. Ook dieven kunnen heel gemakkelijk toegang tot uw auto krijgen. ALLE auto’s die een keyless entry systeem met een smartkey hebben zijn gevoelig voor deze methode, ook modellen die al vanaf 2006 op de markt zijn.

112 Barendrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barendrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Barendrecht. Alle 112 alarmeringen uit Barendrecht kan je live volgen via 112 meldingen Barendrecht.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.